Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>AENOR obre una oficina a Màlaga
AENOR obre una oficina a Màlaga
Notícia

AENOR obre una oficina a Màlaga

21/01/2019

​AENOR ha obert una oficina a Màlaga, amb l'objectiu de prestar un millor servei a empreses i institucions, basat en la proximitat i l'eficàcia. Aquesta obertura s'emmarca dins la dinàmica d'AENOR de seguir impulsant la competitivitat de les organitzacions andaluses i del seu teixit econòmic, i generar confiança en el mercat i la societat.

L'oficina està ubicada al Centre de Negocis Reding -en l'emblemàtic i cèntric edifici del passeig de Reding, 43-; des d'aquesta oficina es prestarà servei a les organitzacions de tot Andalusia Oriental, en els serveis d'avaluació de la conformitat, formació i serveis d'informació. La plantilla d'AENOR a Andalusia està composta per 40 professionals.

Andalusia va ser una de les primeres comunitats on AENOR va obrir una oficina, l'any 1993. Avui, és una de les comunitats autònomes amb un nombre més gran de centres de treball certificats per AENOR: més de 9.300 dels més de 80.000 centres certificats al món.

A la imatge, l'emblemàtic edifici que alberga el Centre de Negocis Reding, on s'ubica l'oficina d'AENOR a Màlaga(passeig de Reding, 43)).