Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>AENOR continua la seva activitat
Notícia

AENOR continua la seva activitat

20/10/2020

Des que el mes de març passat esclatés la crisi del coronavirus, AENOR va ajustar l'activitat a les directrius de les autoritats, mantenint l'atenció en tots els seus serveis i departaments a través dels canals habituals.

Com a resultat d'un treball previ intens i rigorós, totes les activitats que AENOR pot fer a distància se segueixen desenvolupant eficaçment, mitjançant un desplegament efectiu i ampli del teletreball que, entre altres coses, manté al 100% tots els serveis que es presten de forma digital.

Així, la venda de normes i altres serveis d'informació s'està duent a terme amb completa normalitat. En el camp de la formació s'han reprès les formacions presencials, amb el compliment de totes les mesures de seguretat establertes en els protocols de referència. Tot i així, AENOR compta amb una àmplia oferta de formació en línia, de manera que tant les empreses com els particulars trien la fórmula que millor els convé.

En el camp de l'avaluació de la conformitat, s'ofereix l'opció d'auditories en remot, que està adoptant un elevat nombre d'organitzacions. Presenta diferents avantatges, com per exemple no endarrerir el procés d'auditoria i posar les organitzacions en una millor posició de recuperar com més aviat millor l'activitat normal una vegada se salvi la crisi del coronavirus.

D'altra banda, AENOR Laboratori segueix prestant els serveis amb total normalitat.

Continuen actius els canals habituals de comunicació dels diferents serveis i departaments, tant telefònics com per correu electrònic; atès l'alt nombre de trucades, recomanem aquesta segona via. Recordem les adreces de correu electrònic dels diferents serveis: