Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>AENOR continua la seva activitat
Notícia

AENOR continua la seva activitat

16/03/2020


AENOR ha ajustat la seva activitat a les directrius de les autoritats, i manté l'atenció en tots els seus serveis i departaments a través dels canals habituals.

Com a resultat d'un treball previ intens i rigorós, totes les activitats que AENOR pot fer a distància s'estan desenvolupant de manera eficaç, mitjançant un desplegament efectiu i ampli del teletreball que, entre altres coses, manté al 100% tots els serveis que es presten de forma digital.

Així, la venda de normes i altres serveis d'informació s'està duent a terme amb completa normalitat. En el camp de la formació, per bé que, com és lògic, s'han ajornat les accions presencials, AENOR disposa d'una àmplia oferta de formació online. De fet, nombroses empreses i particulars estan optant per aquesta fórmula.

En el camp de l'avaluació de la conformitat, s'ofereix l'opció d'auditories en remot, que està adoptant un elevat nombre d'organitzacions. Presenta diferents avantatges, com per exemple no endarrerir el procés d'auditoria i posar les organitzacions en una millor posició de recuperar com més aviat millor l'activitat normal una vegada se salvi la crisi del coronavirus.

D'altra banda, i per tal de mantenir l'atenció i el servei que l'activitat d'AENOR Laboratori presta, s'ha ajustat l'horari d'atenció al públic. Durant el període d'excepcionalitat, l'horari d'atenció del laboratori serà de dilluns a dijous de 8.30 a 17.00 i elsdivendres de 8.00 a 16.30. 

Segueixen actius els canals habituals de comunicació dels diferents serveis i departaments, tant telefònics com per correu electrònic; atès l'alt nombre de trucades, recomanem aquesta segona via. Recordem les adreces de correu electrònic dels diferents serveis: