Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>AENOR contribuirà a la reducció d'emissions en països d'Amèrica del Sud i d'Àsia
Notícia

AENOR contribuirà a la reducció d'emissions en països d'Amèrica del Sud i d'Àsia

01/10/2021

El Banc Mundial ha seleccionat AENOR per a tres projectes de validació i verificació dels programes de reduccions d'emissions de Costa Rica, Indonèsia i Xile, segons els criteris del Forest Carbon Partnership Facility (FCPF) Carbon Fund.

PCPF és una associació mundial de governs, empreses, societat civil i organitzacions de pobles indígenes centrada en la reducció de les emissions derivades de la desforestació i la degradació forestal, la conservació de les reserves de carboni forestal, la gestió sostenible dels boscos i la millora de les reserves de carboni forestal als països en desenvolupament, activitats comunament conegudes com a REDD+.

L'FCPF Carbon Fund gestiona els pagaments basats en resultats a països que han avançat en la preparació i implementació de REDD+ i han aconseguit reduccions d'emissions verificables en els seus boscos.

Els tres contractes s'executaran per l'equip de Canvi Climàtic de la Direcció de Projectes Internacionals d'AENOR durant aquest any i el proper 2022.