Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>AENOR, empresa excel·lent
Notícia

AENOR, empresa excel·lent

25/11/2022

CRE100DO, fundació que promou l'excel·lència empresarial agrupant i donant suport a empreses, ha incorporat a la seva comunitat AENOR després d'haver superat un rigorós procés de selecció. D'aquesta manera, AENOR es converteix en la primera entitat d'avaluació de la conformitat que forma part d'aquesta prestigiosa fundació.

Pertànyer a CRE100DO suposa formar part d'una comunitat d'empreses excel·lents que han sabut, entre altres molts aspectes, tenir una visió clara, transformar-se, internacionalitzar-se i innovar, servint d'exemple per a d'altres més petites en el seu procés d'assolir aquesta excel·lència.

En aquesta edició, s'han avaluat més de 500 candidatures, però només 10 han aconseguit superar l'ingrés a CRE100DO. AENOR, gràcies al rigor que la caracteritza, ha aconseguit entrar a formar part de la fundació per posseir unes qualitats basades en la seva solidesa de negoci, la seva visió com a empresa, la seva estratègia de creixement i la seva situació financera, un fet que potencia la seva excel·lència.

Els patrons de CRE100DO, la Fundación Innovación Bankinter, ICEX i el Círculo de Empresarios, juntament amb altres empreses de diversos sectors, contribueixen al desenvolupament del model productiu espanyol perquè evolucioni cap a un model basat en empreses amb més valor afegit, més innovadores, més competitives i més internacionalitzades; en definitiva, per al creixement de les empreses que beneficiï Espanya, difonent conceptes i pràctiques empresarials d'alt impacte.

AENOR ha entrat a formar part d'aquesta fundació en la seva categoria d'"Empreses de Mida Intermèdia (ETI)", de les quals a Espanya n'hi ha al voltant de 1.800; es tracta d'un segment que suposa un motor de generació de riquesa i treball, i que representa una part essencial de l'economia.

La comunicació de l'ingrés d'AENOR a CRE100DO ha tingut lloc en el transcurs del seu esdeveniment anual que s'ha celebrat recentment a Madrid; l'encarregat de comunicar-ho ha estat el director general de la fundació, Rafael Vaquero. A la imatge, el CEO d'AENOR, Rafael García Meiro, present a l'esdeveniment.