Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>AENOR en el I Congrés Internacional Digital de Directius
Congrés Internacional Digital de Directius
Notícia

AENOR en el I Congrés Internacional Digital de Directius

16/11/2020

Els propers 24, 25 i 26 de novembre, l'APD organitza el I Congrés Internacional Digital de Directius, el primer gran esdeveniment 100% digital de l'APD el leit motiv del qual és "L'empresa amb propòsit".

En més de 20 sales, un centenar de ponents, entre els quals es troben experts i directius influents del país, conversaran sobre el propòsit com a concepte que està cridat a revolucionar el paper que les organitzacions empresarials juguen en el seu entorn.

AENOR liderarà la sala "Generadora de confiança", en la qual Rafael García Meiro, CEO d'AENOR, moderarà una taula que abordarà la creació de confiança com a eix de competitivitat de les organitzacions.

Hi participaran com a ponents grans figures del món empresarial com Nathalie Picquot, directora general de Twitter a Espanya i Portugal, Patricia Benito, General Mànager d'Openbank i José M.ª Gasalla, expert en Confiança i docent a Deusto Business School.

La generació de confiança reporta grans avantatges, però requereix una actitud genuïna per tota l'organització i el desenvolupament d'una sèrie de disciplines sobre el millor desenvolupament de les quals es compartirà un interessant coneixement en aquesta sala.