Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>La incorporació a la Fundació Empresa & Clima per part d'AENOR respon a l'estratègia d'impulsar la lluita contra el canvi climàtic
Notícia

La incorporació a la Fundació Empresa & Clima per part d'AENOR respon a l'estratègia d'impulsar la lluita contra el canvi climàtic

06/06/2024

AENOR s'incorpora al Patronat de la Fundació Empresa & Clima, entitat creada el 2008 i referent sostenible per a les empreses nacionals i internacionals davant les necessitats i els dubtes originats pel canvi climàtic i els seus efectes directes i indirectes.

La integració d'AENOR en la Fundació Empresa & Clima respon a l'estratègia que posseeix la nostra entitat d'impulsar la lluita contra el canvi climàtic. Aquesta s'executa a través d'un extens catàleg de serveis, que s'ofereix en totes les unitats de negoci, que ajuden les organitzacions a demostrar el seu compromís amb el medi ambient.

A més d'AENOR, també s'han incorporat al Patronat Banc Sabadell i Factorenergia, els representants dels quals participaran també en la governança, gestió i promoció de la Fundació, treballant perquè aquesta continuï la seva lluita contra l'emergència climàtica. Juntament amb aquestes incorporacions, ja són tretze les empreses que conformen el Patronat de la Fundació Empresa & Clima; els anteriors patrons, per ordre d'antiguitat, eren: Cambra de Comerç Barcelona, Grupo HERA, Funiber, Borges International Group, Fluidra, Agbar, Celsa Group, Puig, Molins i Carburos Metálicos.