Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>AENOR, en els premis de Qualitat de la República Dominicana
Notícia

AENOR, en els premis de Qualitat de la República Dominicana

02/09/2019

En els últims dies d'agost, el CEO d'AENOR, Rafael García Meiro, ha visitat la República Dominicana, convidat pel Ministeri d'Administració Pública del país caribeny i el qual està liderat per Ramón Ventura Camejo. La visita ha brindat l'ocasió de trobar-se amb diferents col·lectius representatius de l'economia dominicana, així com de comprovar de primera mà l'aposta per la qualitat de nombroses organitzacions dominicanes públiques i privades.

En el marc de la visita, el CEO d'AENOR Rafael García Meiro va ser l'encarregat d'inaugurar la cerimònia de la sisena edició del Premi Provincial a la Qualitat en el Sector Públic de Santiago.

D'altra banda, va participar en el Seminari Internacional de Benchmarking "La qualitat, element clau per a la millora contínua en els serveis de salut: experiències de centres de primer nivell", impartint la ponència "Qualitat: la cultura de la confiança". A més, va participar, al costat del ministre, en un col·loqui del programa televisiu El Cafecito, de Teleuniverso.

AENOR és l'entitat de certificació de referència a la República Dominicana. Va iniciar la seva activitat el 1997 i avui compta amb 175 centres de treball certificats. Ariel Espejo és el director general d'AENOR Dominicana.

Prèviament, Rafael García Meiro va visitar Mèxic, on va poder coincidir amb destacats representants de la infraestructura de la qualitat mexicana, així com de sectors industrials.