Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>AENOR aconsegueix una nova ampliació d'abast en projectes de R+D+I
Notícia

AENOR aconsegueix una nova ampliació d'abast en projectes de R+D+I

15/09/2023

La Entitat Nacional d'Acreditació (ENAC) ha concedit a AENOR l'ampliació de l'abast de Projectes de R+D+I, la qual se suma a les 11 que ja disposa AENOR. Aquest tipus de certificació permet conèixer a les empreses i a les Administracions Públiques la qualificació dels Projectes de R+D+I amb caràcter previ a la seva execució.

En particular, l'ampliació fa referència a dos projectes:

  • Projectes d'investigació industrial i desenvolupament experimental per a l'impuls a la cadena de valor del vehicle elèctric i connectat, segons Ordre ICT/736/2023.
  • Projectes d'investigació industrial, desenvolupament experimental i innovació en matèria d'organització i processos, en l'àmbit de models, sistemes i components de vehicles híbrids i vehicles elèctrics de bateria i de pila de combustible d'hidrogen, segons Reial decret 661/2023.

Aquest tipus de certificat és obligatori per a totes aquelles convocatòries PERTE (Projectes Estratègics per a la Recuperació i Transformació Econòmica) que incorporin línies d'Investigació Industrial o de Desenvolupament Experimental. Actualment, AENOR està treballant en l'ampliació de l'abast de Projectes de R+D+I per al PERTE de Descarbonización.