Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>AENOR atorga el segell d'Igualtat de Gènere a McDonald’s España
Notícia

AENOR atorga el segell d'Igualtat de Gènere a McDonald’s España

14/10/2020

AENOR ha concedit a McDonald's el segell SGIG (Sistema de Gestió de la Igualtat de Gènere) que reconeix la seva tasca d'integració i igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes en la seva cultura corporativa. Aquest reconeixement ha estat atorgat a la divisió de Restaurants McDonald's per als establiments que gestiona directament, així com per a les seves oficines corporatives. La companyia preveu estendre'l a tot el sistema el 2021, un objectiu per al qual treballarà de bracet amb les seves franquiciades i franquiciats. 

El pla d'igualtat de McDonald's garanteix que totes les persones dins de la companyia tinguin les mateixes oportunitats, tant en els processos de selecció i contractació com en els moments de formació i promoció. Compta, a més, amb diferents plans de conciliació de la vida personal, familiar i laboral, sense que això impacti en oportunitats de formació o promoció. Al mateix temps assegura l'ús d'un llenguatge no sexista, i garanteix un entorn de treball respectuós i lliure d'assetjament.

En definitiva, es tracta d'un pla transversal i dinàmic, que evoluciona en funció de la realitat, prevé la discriminació i reafirma el compromís de McDonald's per garantir la igualtat de drets, sense distinció per motius de raça, sexe, idioma, procedència, religió o altres factors. Al seu torn, es tracta d'un pla que prevé la bretxa salarial, mitjançant un seguiment periòdic de la remuneració amb perspectiva de gènere.

El director de Recursos Humans de McDonald's España, Alberto Unzurrunzaga, i el director de Màrqueting Estratègic i de Producte d'AENOR, Javier Mejía, han ofert sengles declaracions que es podran llegir a la nota de premsa adjunta.


Nota de premsa​​​​