Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Andamur certificada la seguretat de la informació
Entrega 27001 Andamur
Notícia

Andamur certificada la seguretat de la informació

12/02/2020

AENOR ha lliurat el certificat del sistema de gestió de la seguretat de la informació (SGSI), segons la norma ISO 27001, a Andamur, empresa especialitzada en oferir serveis integrals a empreses professionals de transport. Així mateix Andamur ha rebut el certificat del Sistema de gestió de la qualitat, segons la norma ISO 9001.

El certificat del Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació garanteix la confidencialitat, integritat i disponibilitat en l'ús de les dades de clients. D'aquesta manera, la companyia demostra la seva capacitat per verificar i gestionar riscos i la seva línia de compromís en un dels actius més grans que posseeixen les empreses avui dia: la informació.

Per part seva, l'obtenció del certificat del Sistema de gestió de la qualitat, segons la norma ISO 9001 acredita l'estat de qualitat de totes les estacions que posseeix Andamur.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Ángel Luis Sánchez Cerón, director d'AENOR per a la Regió Mediterrània; Miguel Ángel López Sánchez, conseller delegat-CEO d'Andamur; Jesús Gómez, director de TI d'Andamur; Gabriel Veiga, director de processos i qualitat d'Andamur; i Juan Carlos López Sánchez, president d'Andamur.