Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Antonio Balado és escollit com a representant d'AENOR a ETICS
Antonio Balado és escollit com a representant d'AENOR a ETICS
Notícia

Antonio Balado és escollit com a representant d'AENOR a ETICS

25/10/2018

​Antonio Balado ha estat escollit membre del Board of Directors de l'associació European Testing, Inspection and Certification System (ETICS), com a representant d'AENOR.

ETICS és una organització sense ànim de lucre constituïda d'acord amb la llei belga que té com a objectiu la gestió i administració de sistemes d'avaluació de la conformitat per tercera part dins el sector electrotècnic i altres àrees associades, com inspeccions o assajos. En aquest sentit, actualment la principal funció d'ETICS és la d'administrar i gestionar els esquemes de certificació d'acords internacionals a l'àmbit europeu dins el sector de productes electrotècnics, com ara les marques comunes ENEC i HAR o l'acord de reconeixement CCA

Entre moltes d'altres, les funcions del Board of Directors giren al voltant de la coordinació dels diferents serveis prestats pels membres pel que fa a assajos, inspecció i certificació de productes abans de la seva introducció al mercat, o l'organització de cursos de formació per a equips d'experts en assajos, inspeccions i certificació, a fi d'assegurar una aplicació comuna de les normes europees.

Balado és responsable d'Operacions i Tecnologia d'AENOR, i l'elecció com a membre del Board of Directors té una durada de tres anys. AENOR és membre d'ETICS des que es va fundar el 2015.