Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Tota la flota AVE i Avlo de Renfe, certificada en qualitat i medi ambient
Notícia

Tota la flota AVE i Avlo de Renfe, certificada en qualitat i medi ambient

10/01/2023

AENOR ha concedit a la totalitat dels serveis comercials dels trens AVE i Avlo de Renfe (inclosos els nous serveis inaugurats recentment) els certificats de Qualitat i Medi ambient. D'aquesta manera, obtenen la certificació els serveis d'alta velocitat de Renfe dels corredors Madrid – Burgos, Madrid – Ourense, Catalunya – Andalusia, Madrid – Lleó, Madrid-Alacant, Madrid-València, Madrid-Múrcia i València-Sevilla. Aquests serveis se sumen als trens de les relacions Madrid-Saragossa/Osca-Barcelona i Madrid – Sevilla/Màlaga/Granada.

La certificació d'un sistema de gestió de qualitat i medi ambient augmenta l'efectivitat dels processos a l'organització; impulsa la sostenibilitat i la integració ambiental de les activitats desenvolupades i contribueix de manera determinant a garantir la satisfacció del client, per atorgar-li a l'empresa un valor afegit i un element diferenciador respecte de la competència

Així mateix, evidencia que la presentació del servei es fa amb criteris objectius i fiables, a través de la gestió de les reclamacions de totes les parts interessades en el viatge i l'aspiració contínua de l'excel·lència.  

L'ampliació d'aquests certificats se suma als certificats que AENOR ha concedit a Renfe en els darrers anys, com són el del protocol davant la COVID-19, Transport Públic de Passatgers, Cartes de serveis, etc.