Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>CaixaBank Asset Management rep la certificació ISO 9001
CaixaBank Asset Management rep la certificació ISO 9001
Notícia

CaixaBank Asset Management rep la certificació ISO 9001

27/02/2019

​CaixaBank Asset Management, gestora líder en patrimoni gestionat en fons d'inversió i en partícips a Espanya, ha obtingut el certificat Sistema de Gestió de Qualitat, basat en la norma internacional ISO 9001.

D'aquesta manera, CaixaBank AM es converteix en la primera entitat gestora de fons d'inversió a Espanya que certifica amb AENOR la qualitat de tota la seva cadena de valor, inclosos els processos de gestió i d'administració tant de fons d'inversió com de SICAV i de gestió discrecional de carteres.

El certificat del Sistema de gestió de la qualitat d'AENOR, segons la norma ISO 9001, que és l'eina de gestió de la qualitat més estesa al món, amb més d'un milió de certificats a 201 països. Aquest certificat acredita que l'organització compleix els requisits de la norma UNE-EN ISO 9001 i que ha implantat un sistema de gestió de qualitat que aposta per la millora contínua.

A la imatge, a l'esquerra, Juan Bernal, director general de CaixaBank Asset Management, al costat de Javier Muñoz, director d'Operacions de Conformitat d'AENOR.