Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>CaixaBank certificada en l'àmbit tributari
Notícia

CaixaBank certificada en l'àmbit tributari

03/01/2023

AENOR ha concedit a CaixaBank el certificat del sistema de gestió del compliment normatiu tributari, segons la norma UNE 19602. D'aquesta manera, CaixaBank mostra el compromís amb l'aplicació dels màxims estàndards d'excel·lència i transparència en les polítiques de compliment fiscals.

El certificat de Compliment normatiu tributari ajuda les empreses a implementar un sistema de gestió que faciliti la identificació, prevenció i detecció de riscos fiscals, per evitar liquidacions complementàries, sancions o delictes contra la Hisenda Pública i, en cas que ocorrin, es creïn mecanismes de control i mitigació. També facilita la transparència davant l'administració tributària i un compliment ètic de l'organització respecte a les seves relacions amb l'Administració pública estatal, autonòmica i local.

Complir amb la normativa tributària dels diferents països i territoris en què s'opera, cooperar amb les administracions tributàries promovent una relació fonamentada en els principis de transparència, bona fe i confiança mútua i fomentar la transparència mitjançant una adequada comunicació i informació a clients, accionistes i altres grups d'interès sobre l'impacte fiscal dels productes comercialitzats són alguns dels principis que orienten la presa de decisions del Grup CaixaBank en matèria d'actuació tributària.

Més informació en la nota de premsa adjunta.