Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Qualitat en la Unitat de Producció de Vectors (UAB)
Qualitat en la Unitat de Producció de Vectors (UAB)
Notícia

Qualitat en la Unitat de Producció de Vectors (UAB)

16/11/2018

​AENOR ha concedit a la Unitat de Producció de Vectors de la Universitat Autònoma de Barcelona el certificat del sistema de gestió de la qualitat, segons la norma ISO 9001.

La Unitat de Producció de Vectors (UPV) és una plataforma tecnològica mixta de la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Institut de Recerca Vall d'Hebron, creada l'any 2005, que està especialitzada en la producció de vectors de teràpia gènica per a institucions públiques i privades de tot el món, principalment dels sectors de la Biotecnologia i Biomedicina, però també de la Veterinària i la Farmàcia.

El certificat del Sistema de gestió de la qualitat d'AENOR està basat en la norma internacional ISO 9001, l'eina de gestió de la qualitat més estesa al món amb més d'un milió de certificats en 201 països. Aquest certificat acredita que l'organització compleix els requisits de la norma UNE-EN ISO 9001 i que ha implantat un sistema de gestió de qualitat que aposta per la millora contínua.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Miguel Chillón, director de la Unitat de Producció de Vectors; Margarita Arboix, rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona; i Eva Subirá, directora d'AENOR a Catalunya.