Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Campanya de Calidad Pascual
Campanya de Calidad Pascual

Campanya de Calidad Pascual

28/08/2018

Calidad Pascual ha llançat una campanya per emfatitzar el seu compromís amb el benestar animal i el certificat d'AENOR que l'avala.

Actualment Pascual és l'únic gran fabricant amb totes les seves granges certificades en aquest referencial de benestar animal. Aquesta certificació és l'única que opera actualment a Espanya i que pot garantir els requisits establerts a Welfare Quality®, sistema elaborat en la seva integritat per científics experts en benestar animal, pertanyents a centres tecnològics de diversos països.

El certificat de Benestar animal AENOR Conform acredita que les organitzacions compleixen els requisits del model AENOR de Benestar animal, desenvolupat al costat de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i basat en el referencial europeu Welfare Quality®, el principal referent europeu en matèria de benestar animal.

Per a la seva concessió AENOR fa una exhaustiva auditoria mitjançant l'avaluació de 4 principis: bona alimentació, bon allotjament, bon estat de salut i comportament apropiat per a les necessitats de l'espècie. Aquests estan agrupats en 12 criteris que van des de l'absència de dolor pel maneig, lesions o malalties; fins a garantir els moviments o un comportament adequat dels animals, entre d'altres.

AENOR ja ha certificat el benestar animal de més de 1.000 explotacions ramaderes de diferents espècies al nostre país de conformitat amb aquest protocol, Welfare Quality®.