Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Carlos Manuel, guardonat amb el premi ISACA Award 2018
Carlos Manuel, guardonat amb el premi ISACA Award 2018
Notícia

Carlos Manuel, guardonat amb el premi ISACA Award 2018

10/12/2018

​Carlos Manuel Fernández, assessor estratègic de TI d'AENOR, ha rebut el guardó internacional ISACA Award 2018 per la seva contribució en la promoció i millora del Govern i Gestió de TI durant els seus 40 anys com a professional i docent amb ISO i COBIT.

ISACA® Internacional (Information System Audit and Control Association) és una de les associacions més rellevants de Control i Auditoria de TIC a nivell mundial amb més de 50 anys d'activitat; disposa d'una seu a Madrid, que té com a objectiu contribuir a la qualitat i excel·lència de la gestió dels sistemes d'informació i les tecnologies de la informació i les comunicacions a Espanya. A més, desenvolupa una important tasca de formació i divulgació, així com de desenvolupament d'aspectes professionals, com ara la normalització, i de prestació de serveis als seus afiliats.

El reconeixement a Carlos Manuel Fernández és arran de la seva trajectòria i contribució des d'AENOR a millorar la qualitat dels Serveis TIC a través de la implantació i certificació, segons normes ISO. 

AENOR ofereix a les organitzacions el catàleg més complet de certificats, especialment indicats per atendre les necessitats en les activitats i processos de les àrees TIC