Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Cartes de Servei a l'Ajuntament de Madrid
Cartes de Servei a l'Ajuntament de Madrid
Notícia

Cartes de Servei a l'Ajuntament de Madrid

06/02/2019

​AENOR ha atorgat quatre cartes de servei a l'Ajuntament de Madrid. Les cartes certificades són: Joventut; Arbratge urbà; Centre de Prevenció del Deteriorament Cognitiu; i Policia Municipal d'Atenció a la Dona, als Menors, a la Gent Gran i Societat Diversa.

A més, ha renovat d'altres 18 cartes: Classes i escoles esportives; Competicions esportives; Medicina Esportiva i Psicomotricitat; OMIC - Oficina Municipal d'Informació al Consumidor; Qualitat de l'Aire; Activitats d'Educació i Sensibilització Ambiental; Gestió de l'Aigua; Habitabilitat i salubritat en l'habitatge; Activitats Sanitàries per a la Prevenció i Protecció de la Salut en el Treball; Agència d'Activitats; Xarxa de Biblioteques; SAMUR Social; Atenció i informació turística; Visites guiades oficials de Madrid; Atenció al turista estranger; Atenció integral al contribuent; Padró d'habitants; i Informació Estadística. 

Les cartes de serveis són documents públics mitjançant els quals les organitzacions informen els usuaris amb transparència dels serveis que presten i dels compromisos que assumeixen en la prestació d'aquests serveis. En el desenvolupament de les Cartes de Serveis es tenen en compte les necessitats i expectatives dels ciutadans que poden participar en el procés d'elaboració. 

La Certificació per a les Cartes de Serveis està basada en la norma UNE 93200 i en l'auditoria s'inclou el fet que un auditor es faci passar per un usuari per comprovar els procediments i l'atenció. Així mateix, implica la comunicació al públic del grau de compliment d'aquests compromisos a través del seguiment dels indicadors.

A l'acte hi han participat, entre d'altres, Pablo Soto Bravo, delegat de l'Àrea de Participació Ciutadana, Transparència i Govern Obert; i Javier Moscoso, director general de Transparència i Atenció a la Ciutadania. Per part d'AENOR, Mario Calderón, responsable de Desenvolupament de Negoci d'AENOR.