Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Cecabank es reafirma en la seva aposta per la qualitat
Notícia

Cecabank es reafirma en la seva aposta per la qualitat

23/01/2023

AENOR ha concedit a Cecabank la renovació del certificat del sistema de gestió dels Serveis de Dipositaria de Fons i Custòdia i Liquidació de Valors.

Es tracta d'un reconeixement que ressalta el compromís de Cecabank amb els alts nivells de qualitat i la capacitat d'evolució de la gestió dels seus serveis operatius; suposa un aval al lideratge de l'entitat en el negoci de Securities Services, que ha demostrat un profund coneixement i un grau d'especialització.

El certificat reconeix la metodologia de gestió de projectes dels serveis operatius de l'entitat, fet que permet obtenir, d'una banda, un alt nivell d'èxit en la implementació de nous projectes per a clients i, de l'altra, assegurar un estricte compliment en la planificació.

Cecabank ha renovat la certificació fins al 2026, un reconeixement que rep des de 2005, s'ha auditat un total de 19 vegades i s'ha adaptat a les successives revisions de la norma. Aquesta certificació s'atorga de conformitat amb la norma ISO 9001:2015.

A la fotografia, Enrique Megía, director d'AENOR a la seu de Madrid, al costat d'Aurora Cuadros, directora corporativa de l'Àrea de Securities Services de Cecabank.