Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Certificació a la Carta de Serveis de l'IPEX
Entrega IPEX
Notícia

Certificació a la Carta de Serveis de l'IPEX

13/08/2019

El l'Institut de Promoció Exterior de Castella-La Manxa (IPEX) ha estat certificat per AENOR de conformitat amb la norma UNE 93200 de carta de serveis, una de les eines més fiables per assegurar que les administracions públiques i les empreses privades comuniquen als seus usuaris els serveis que presten i els compromisos que assumeixen en la seva prestació.

Amb aquesta certificació, l'IPEX ha assumit compromisos públics de qualitat amb els seus clients, en què destaquen la concessió d'un mínim de 60 subvencions anuals, programar almenys 20 jornades anuals o bé oferir almenys 20 pràctiques de comerç exterior a l'any.

Per atorgar aquesta certificació a l'IPEX, els auditors d'AENOR han posat especial atenció a les expectatives dels seus clients, al contingut de la Carta de Servei, així com al seguiment i control que fa l'entitat sobre el compliment dels compromisos adquirits. El procés d'auditoria va ser complementat amb un control a través de diferents tècniques d'investigació per analitzar la satisfacció i el compliment d'expectatives dels seus clients.

D'aquesta manera, l'IPEX se suma a les més de 250 organitzacions i entitats a Espanya i altres països que actualment compten amb certificats vigents de Cartes de Serveis, apostant per la millora en la satisfacció dels seus clients, cosa que redunda en l'augment de relacions ètiques i fiables.  

A la imatge, d'esquerra a dreta, Pedro Morejón, director territorial de l'ICEX a Castella-La Manxa; Fernando Laviña, director general de l'IPEX; Javier Rosell, director general d'Empreses de la Conselleria d'Economia, Empreses i Treball; Javier Muñoz, director d'operacions de conformitat d'AENOR, i Antonio Contreras, director d'AENOR a Castella-La Manxa.