Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Comissió de Talent Digital d'AMETIC
Comissió de Talent Digital d'AMETIC

Comissió de Talent Digital d'AMETIC

26/09/2018

​Fa poc que s'ha escollit la Junta Directiva que formarà part de la Comissió de Talent Digital d'AMETIC, la patronal del sector tecnològic i digital espanyol. AENOR ha estat escollida per representar una de les quatre vicepresidències al costat de Samsung, ASTI i el Grup EULEN. La Presidència l'ostenta SERESCO.

Actualment AMETIC té 60 empreses adherides a l'Aliança pel desenvolupament de Talent. A causa del seu variat ecosistema disposen de proveïdors de serveis digitals, empreses de robòtica, centres de formació, escoles de negocis, empreses de recursos humans, col·legis d'enginyers, etc.

La visió estratègica d'AMETIC per al desenvolupament del talent es basa a: “Fomentar un ecosistema nacional per al desenvolupament i el reconeixement del talent habilitador de la transformació digital a Espanya a fi de promoure, educar i formar en les noves competències digitals que requereixen les organitzacions del sector TIC i altres sectors que estan en el procés de digitalització, i en general, la societat espanyola amb el nou paradigma de la transformació digital, involucrant tots els stakeholders des d'un model d'innovació oberta i plataformes de col·laboració pública-privada”.