Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Compliment normatiu penal per a Caja Rural de Asturias
Antonio Romero, director general de Caja Rural de Asturias; Martín Pita, director de la Regió Atlàntica d'AENOR; i José María Quirós
Notícia

Compliment normatiu penal per a Caja Rural de Asturias

22/04/2021

AENOR ha atorgat a Caja Rural de Asturias el certificat de Compliance penal, de conformitat amb la norma UNE 19601, per al seu model de compliment i prevenció penal. La norma UNE 19601 reconeix les millors pràctiques per prevenir i detectar possibles delictes a les organitzacions.

Aquesta certificació obtinguda per Caja Rural de Asturias, després d'una rigorosa auditoria, acredita que el Model de Prevenció de Riscos Penals de l'entitat compleix amb els requisits exigits, i amb això reconeix l'esforç de la companyia per donar prioritat i adoptar les millors pràctiques de compliment normatiu, govern corporatiu i ètica empresarial.

L'auditoria externa de certificació del model de prevenció de delictes realitzada per AENOR és una de les maneres més fiables, eficaces i transparents de donar resposta a aquests requisits i d'evidenciar el compromís explícit i públic de l'organització i els seus líders amb la cultura de compliment.

Més informació en la nota de premsa.

A la imatge, d'esquerra a dreta, Antonio Romero, director general de Caja Rural de Asturias; Martín Pita, director de la Regió Atlàntica d'AENOR; i José María Quirós, responsable de Compliment Normatiu de Caja Rural de Asturias

Nota de premsa​​​​