Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>DANOSA rep el certificat Marca N Sostenible
Notícia

DANOSA rep el certificat Marca N Sostenible

01/12/2022

AENOR ha concedit a DANOSA el certificat de Marca N sostenible, que avala d'aquesta manera la qualitat dels seus productes, així com el seu compromís social, mediambiental i amb el bon govern.

Aquest segell empara que un producte és sostenible des d'un enfocament ESG (Ambiental, Social i de Governança) i contribueix a reforçar i potenciar la important aposta que està fent, des de fa més de 50 anys, el sector siderúrgic en matèria de sostenibilitat amb la gradual reducció de les emissions de CO2 per tona d'acer produïda, i impulsa aspectes essencials demanats per la societat com són l'impacte social i de governança d'aquesta indústria.

Els indicadors analitzats avalen la qualitat del producte de DANOSA en el compliment dels requisits tècnics establerts a la Marca N, Distintiu de Qualitat Reconegut pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. A més, es constata, entre altres valors, el compromís del fabricant amb qüestions tècniques, mediambientals i de prevenció de riscos laborals en els processos de fabricació.

Cada vegada són més els fabricants, com és el cas de DANOSA, que aposten per AENOR a l'hora de certificar la qualitat i la sostenibilitat dels seus productes. Ells són els que se sotmeten de manera voluntària a un examen complet amb l'objectiu d'assegurar de forma objectiva a tot l'ecosistema, des de promotores a constructores, associacions i consumidors, que els seus productes responen als requisits de qualitat, seguretat i durabilitat establerts a les normes. A més, és complementària a la certificació obligatòria establerta per la reglamentació nacional i europea. D'aquesta manera, DANOSA ofereix com un valor diferencial la seva qualitat certificada i el compromís amb l'entorn.

Més informació i declaracions a la nota de premsa adjunta.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Javier Mejía, director de Màrqueting i Desenvolupament de Negoci d'AENOR; Manuel del Río de la Cal, conseller delegat de DANOSA; i Yolanda Villaseñor, directora de Certificació de Producte d'AENOR.

Certificació AENOR N Sostenible a DANOSA