Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>EDPR reafirma el seu compromís amb el medi ambient i amb la salut laboral
Notícia

EDPR reafirma el seu compromís amb el medi ambient i amb la salut laboral

16/01/2023

AENOR ha fet entrega a EDP Renovables de les renovacions dels certificats ISO 14001 i ISO 45001, de Gestió ambiental i Seguretat i Salut en el Treball, respectivament, a Europa i Amèrica llatina. D'aquesta manera, es reafirma el compromís que EDPR té tant amb el medi ambient com amb la seguretat i la salut laboral.

Pel que fa al medi ambient, la companyia treballa minimitzant els impactes ambientals negatius derivats de la seva activitat o els riscos associats a situacions accidentals. Per part seva, quant a la seguretat a la feina, la certificació ISO 45001 afavoreix una millor gestió dels recursos, centrant-se en la prevenció de futurs accidents amb l'eliminació dels riscos laborals; i prioritza els hàbits saludables a l'organització, centrant-se en el compliment de l'objectiu "zero accidents".

Els certificats renovats són aplicables a tots els territoris on la companyia té instal·lacions, tant de generació d'energia eòlica com fotovoltaica, i té sempre en compte les regulacions de cada país, així com les millors pràctiques del sector.

A la fotografia, Enrique Megía, director d'AENOR a la Comunitat de Madrid, al costat de Javier Díaz Álvarez, director d'H&S, Security, Sustainability & Environment Support Europe & Latam d'EDPR.