Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>El Congrés Mundial de Destins Intel·ligents certificat en petjada de carboni validada
Notícia

El Congrés Mundial de Destins Intel·ligents certificat en petjada de carboni validada

24/11/2022

El 3r Congrés Mundial de Turisme Intel·ligent ha iniciat oficialment el camí per a la compensació de la seva petjada de carboni, i ha estat el primer Congrés a Espanya que ha validat oficialment la petjada de carboni d'acord amb l'estàndard internacional ISO 14064, amb un abast que comprèn la totalitat del cicle de vida necessari per a la realització d'un esdeveniment internacional d'aquesta dimensió.

AENOR ha estat l'entitat encarregada de l'auditoria; i Global Omnium el partner gold del Congrés, que ha dut a terme tot el procés de càlcul i preparació necessari d'aquesta certificació. L'acte d'inauguració de l'esdeveniment s'ha celebrat al Palau de Congressos de València amb la participació de la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; la Senior Officer de l'Oficina del secretari general de l'Organització Mundial del Turisme, Isabel Oliver; el secretari de l'Estat de Turisme, Fernando Valdés; el director d'AENOR a la Comunitat Valenciana, Salvador Ibáñez; i el director de Sostenibilitat de Global Omnium, Juan Luis Pozo.

AENOR proporciona a les organitzacions solucions que els ajuden a fer front a la lluita contra el canvi climàtic. Els certificats d'AENOR reconeixen les seves millors pràctiques i ajuden a generar confiança entre els seus públics del compromís real que tenen amb el planeta.