Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Emacsa obté el certificat de Seguretat viària
Rafael Carlos Serrano, director gerent d'Emacsa; Antonio Pérez Carreño, director d'AENOR a Andalusia; Ramón Díaz-Castellanos
Notícia

Emacsa obté el certificat de Seguretat viària

13/01/2021

AENOR ha concedit recentment a Emacsa el Certificat de Seguretat viària, segons la norma ISO 39001. D'aquesta manera, es converteix en la primera empresa pública de gestió del cicle integral de l'aigua d'Espanya a obtenir aquest certificat.

El certificat de Seguretat Viària d'AENOR té com a objectiu fonamental ajudar les empreses a millorar la seguretat de les seves operacions i a reduir la sinistralitat. El seu objectiu a llarg termini és l'eliminació de morts i ferits greus derivats dels accidents de trànsit, i involucra totes les organitzacions públiques i privades amb impacte en la seguretat viària.

Aquesta norma es presenta en forma de bones pràctiques en la gestió de la seguretat viària i basa el seu èxit en el compromís de totes les persones que treballen a l'organització, o en nom seu, des de l'alta direcció fins als operaris.

Així mateix, Emacsa ha tornat a renovar els seus certificats del Sistema de gestió de la qualitat (segons l'ISO 9001:2015), del sistema de gestió mediambiental (segons l'ISO 14001:2015) i ha obtingut el certificat de migració de la norma ISO 45001:2018 del sistema de gestió de la seguretat i salut.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Rafael Carlos Serrano, director gerent d'Emacsa; Antonio Pérez Carreño, director d'AENOR a Andalusia; Ramón Díaz-Castellanos, president d'Emacsa; i Antonia Gómez, directora de Gestió de Sistemes d'Emacsa.