Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>,Espanya en el top ten mundial de les principals certificacions d'ISO
certificacions d'ISO
Notícia

,Espanya en el top ten mundial de les principals certificacions d'ISO

14/09/2020

L'últim informe de l'Organització Internacional de Normalització (ISO), corresponent a l'exercici 2019, revela que Espanya es manté entre els deu primers països del món en la classificació de les dotze principals certificacions i ha pujat en el rànquing en la majoria d'aquestes. AENOR ha contribuït notablement a situar el nostre país en aquestes destacades posicions.

L'informe, un referent mundial que cada any elabora ISO, posa en relleu com la certificació permet una millor agilitat en les transaccions, redueix costos i reforça la confiança en les relacions entre les empreses i envers els consumidors.

Així, determina que les empreses espanyoles apareixen entre les deu primeres posicions mundials en les certificacions més importants: qualitat, gestió ambiental, antisuborn, seguretat de la informació i alimentària, gestió de l'energia o qualitat de serveis de TI, entre d'altres.

Més informació en la nota de premsa adjunta.