Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Euskaltel certificada davant la COVID-19
Martín Pita, director d'AENOR a la Regió Atlàntica; Juan Lucas García, director d'AENOR a Astúries
Notícia

Euskaltel certificada davant la COVID-19

22/12/2020

AENOR ha concedit el certificat de protocols davant la COVID-19 a Euskaltel. En concret, s'han certificat les oficines d'Euskaltel a Derio, les de R a la Corunya i les de Telecable a Gijón. AENOR certifica així l'efectivitat de les mesures davant la COVID-19 dutes a terme per Euskaltel a favor de la seguretat i la salut per als seus empleats i col·laboradors a les tres seus.

Per aconseguir la certificació, AENOR ha avaluat un ampli ventall d'aspectes, entre els quals hi ha la gestió de riscos i de la salut a la feina; la formació, informació i comunicació desenvolupades; les mesures tant organitzatives com de protecció posades en marxa (distància mínima, control de capacitat, ús individual d'equipament i material, etc.) i les bones pràctiques en neteja i higiene, entre d'altres.

Amb la premissa de salvaguardar la salut i la seguretat de totes les persones, Euskaltel, Telecable i R han establert uns protocols, quan l'activitat presencial ha estat necessària, que van des de l'establiment d'accés als edificis només per determinades portes i l'entrada esgraonada lligada a la flexibilitat horària, passant per la definició i implantació de mesures per evitar la propagació d'aerosols, fins a les indicacions d'ús obligatori de màscara, guardar la distància de seguretat, obligatorietat de rentar-se les mans i l'ús de gel desinfectant.

També s'han donat a conèixer altres mesures, com les referides a la seguretat per a la recepció i atenció a visites externes, el foment de les reunions telemàtiques, per tal d'evitar la concentració de persones en espais tancats, i la limitació de viatges i desplaçaments que siguin estrictament essencials.

A la fotografia, l'entrega realitzada a Derio, amb José Miguel García, conseller delegat del Grup Euskaltel i Luz Emparanza, directora d'AENOR al País Basc.

A Galícia, Martín Pita, director d'AENOR a la Regió Atlàntica, va fer entrega del certificat a Isidro Fernández de la Calle, director d'Empresa del Grup Euskaltel. Per part seva, Juan Lucas García, director d'AENOR a Astúries, el va lliurar a María Adaro, responsable de Comunicació i Màrqueting de Telecable.

Nota de premsa​​​​