Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Excel·lència en el sector empresarial
FUNDIBEQ
Notícia

Excel·lència en el sector empresarial

17/11/2020

Dijous vinent, 26 de novembre, a les 17.00 h, FUNDIBEQ celebra la vint-i-quatrena Convenció Iberoamericana d'Excel·lència que, en aquesta ocasió, se celebrarà 100% en línia.

Aquesta convenció, que se celebra anualment, és l'escenari i punt de trobada d'organitzacions empresarials guardonades amb el Premi Iberoamericà de la Qualitat, i d'experts en el tema, amb els quals compartir les bones pràctiques i les estratègies per a l'excel·lència en la gestió.

La segona part d'aquesta XXIV Convenció Iberoamericana d'Excel·lència -la primera de la qual es va celebrar el passat 12 de novembre amb la gestió pública en el centre del debat- comptarà amb la participació de grans experts, en aquesta ocasió del sector empresarial, que exposaran la visió i l'experiència en aquest camp.

Ells són Narciso Casado, director general de CEOE Internacional i Secretari Tècnic de CEIB, Javier García, director general d'UNE o Rafael García Meiro, director general d'AENOR.

A més, hi assistiran empreses d'alguns dels sectors clau afectades per aquesta pandèmia i que han estat guardonades amb el Premi Iberoamericà de la Qualitat, com el SENAC de Brasil (sector educatiu), o PETSTAR, de Mèxic (sector industrial).