Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>FCC Medi Ambient certificada davant la COVID-19
Jordi Payet, director general de FCC Medi Ambient, al costat del CEO d'AENOR, Rafael García Meiro.
Notícia

FCC Medi Ambient certificada davant la COVID-19

17/12/2020

AENOR ha concedit a FCC Medi Ambient el certificat de protocols davant la COVID-19. Així mateix, el Palau de Congressos de Granada també ha estat certificat amb el mateix certificat. L'acte d'entrega, presidit per Jordi Payet, director general de FCC Medi Ambient i Rafael García Meiro, CEO d'AENOR, va tenir lloc a la seu corporativa de FCC Medi Ambient, a Las Tablas (Madrid)

L'avaluació que ha fet AENOR valora aspectes com l'anàlisi de riscos; la gestió de la salut a la feina; la formació, informació i les comunicacions desenvolupades; les mesures organitzatives (control de cabuda i distàncies) i de protecció (ús de material de protecció individual), el pla de continuïtat del negoci, així com les bones pràctiques de neteja i higiene, entre d'altres.

Aquest certificat demostra que els esforços realitzats i les mesures adoptades per l'empresa per prevenir i pal·liar els efectes de la pandèmia compleixen amb la legislació vigent i estan alineats amb els exigents criteris d'AENOR en aquesta matèria. Serveix també per reforçar la confiança, tant dels clients com dels professionals, en l'adequada gestió que s'està fent de la pandèmia per part de FCC Medi Ambient.

El certificat de protocols davant la COVID-19 constitueix una garantia important a l'efectivitat de les mesures que està aplicant la companyia i, de forma paral·lela, avala que aquestes compleixin amb les directrius marcades pels organismes nacionals i internacionals en matèria de prevenció i higiene sobre la COVID-19.

A la fotografia, a l'esquerra, Jordi Payet, director general de FCC Medi Ambient, al costat del CEO d'AENOR, Rafael García Meiro.