Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>FCC Medi Ambient, organització saludable
FCC Medi Ambient, organització saludable
Notícia

FCC Medi Ambient, organització saludable

04/09/2020

AENOR ha certificat totes les delegacions de FCC Medi Ambient a Espanya d'acord amb el nou model de Organització Saludable convertint-se així en la primera empresa del seu sector a obtenir aquest reconeixement.

Aquest certificat destaca totes les iniciatives que l'organització està fent en matèria de seguretat laboral, promoció de la salut, sostenibilitat i responsabilitat social en la comunitat en què opera, posant de manifest el seu compromís amb la millora contínua.

L'objectiu principal de FCC Medi Ambient com a organització saludable és fomentar la salut i el benestar de les persones a través de polítiques dirigides a promoure ambients de treball saludables i a augmentar la capacitat individual per mantenir i millorar la salut física, emocional i la qualitat de vida.

Un altre dels avantatges de l'acreditació SIGOS és la millora de la imatge corporativa mitjançant la projecció d'una organització segura, saludable i responsable, en què poden participar els mateixos treballadors, clients, proveïdors i altres grups d'interès, més sans, motivats i satisfets.

Aprofitant l'obtenció d'aquesta distinció, AENOR ha fet entrega del certificat corresponent a FCC Medi Ambient, en un acte en què han participat Jordi Payet, director general de FCC Medi Ambient, i Rafael García Meiro, CEO d'AENOR.

Declaracions d'ambdós responsables i més informació a la nota de premsa adjunta.