Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Ferrocarriles Suburbanos de México certificat davant la COVID-19
Ferrocarriles Suburbanos de México
Notícia

Ferrocarriles Suburbanos de México certificat davant la COVID-19

18/11/2020

AENOR ha concedit el certificat de protocol davant la COVID-19 a Ferrocarriles Suburbanos de México, que ha esdevingut, així, el primer transport públic massiu de Mèxic a obtenir aquest reconeixement.

Per acreditar aquesta fita, es va dur a terme una rigorosa revisió dels protocols sanitaris implementats en totes les instal·lacions i trens, complint amb el compromís de l'organització davant l'actual contingència sanitària.

Algunes de les mesures implantades per Ferrocarriles Suburbanos de México són l'ús de mascaretes i dispensadors de gel desinfectant, col·locats a les entrades de les estacions. A més, a l'interior de cada tren es fa una neteja cíclica profunda, així com una desinfecció de baranes, botons d'obertura i tancament de portes, seients, agafadors o maleters.

L'avaluació efectuada per AENOR valora aspectes com la gestió de riscos, la gestió de la seguretat i la salut a la feina, la formació, informació i comunicacions desenvolupades, les mesures organitzatives i de protecció, així com les bones pràctiques d'higiene, entre d'altres.

La metodologia d'aquesta certificació es basa en les recomanacions actualitzades permanentment d'organismes nacionals i internacionals i suposa un enfocament complet de la gestió de les organitzacions dels riscos derivats de la COVID-19.

A la fotografia, Miguel Montesino, director d'AENOR a Mèxic, i Enrique Navarro, director general de Ferrocarriles Suburbanos de México.