Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Fraternidad Muprespa, compromís pel servei i la millora contínua
Notícia

Fraternidad Muprespa, compromís pel servei i la millora contínua

28/11/2022

AENOR ha concedit a Fraternidad Muprespa els certificats de Gestió de la Qualitat, segons l'ISO 9001; Seguretat de la informació, segons la norma ISO/IEC 27001, i la verificació de la petjada de carboni, segons GHG Protocol.

Fraternidad-Muprespa disposa d'un sistema integrat ISO 9001+ISO 27001 en l'àmbit dels sistemes d'informació que donen suport a les activitats de gestió d'infraestructures informàtiques i de telecomunicacions. La primera és la norma de qualitat per excel·lència, mentre que la segona pertany a l'àmbit de la tecnologia de la informació, les tècniques de seguretat i els sistemes de gestió de la seguretat de la informació que permeten l'assegurament, la confidencialitat i integritat de les dades i de la informació, així com dels sistemes que la processen.

Per part seva, la verificació de la petjada de carboni engloba tant les emissions procedents de la pròpia organització com aquelles sobre les quals té influència. En aquesta ocasió s'inclou a més en la verificació l'Hospital Fraternidad-Muprespa Habana, que va obrir les portes el 2019. La mútua col·laboradora amb la Seguretat Social verifica la seva petjada de carboni des de 2016. Avui dia s'estima que la petjada de carboni de Fraternidad-Muprespa és de 897,95 tones de CO2.

Fraternitat Muprespa, en la cerca constant de la millora contínua, disposa a més d'altres certificats, com són el de Gestió Mediambiental, segons l'ISO 14001; o la certificació del sistema de reclamacions i queixes, segons l'ISO 10002.

Més informació i declaracions a la nota de premsa adjunta.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Enrique Megía, director d'AENOR a la Comunitat de Madrid; Natalia Fernández Laviada, subdirectora general de Prevenció, Qualitat i Comunicació de Fraternidad Muprespa; Gonzalo Piédrola, director d'AENOR per a la Regió Centre & EMEA; Elena Iglesias, directora del Departament de Qualitat i Medi ambient de Fraternidad Muprespa; i Pedro Serrera, subdirector general de Sistemes d'Informació i Serveis de Fraternidad Muprespa.