Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Fundació Ibercaja certificada en la gestió del medi ambient
Notícia

Fundació Ibercaja certificada en la gestió del medi ambient

03/05/2023

AENOR ha concedit a la Fundación Ibercaja el certificat del sistema de gestió ambiental, segons l'ISO 14001, el qual acredita que la Fundación Ibercaja contribueix a reduir o evitar els impactes mediambientals negatius, amb la utilització dels mitjans físics i procediments per evitar-los, reduir-los o controlar-los, però sempre en equilibri amb el desenvolupament socioeconòmic.

Rafael García Meiro, CEO d'AENOR, ha estat l'encarregat de fer l'entrega del certificat a José Luis Rodrigo, director general de Fundación Ibercaja. L'acte ha tingut lloc, per primera vegada, al Puente Zaha Hadid, seu de Mobility City.

Aquest certificat de Gestió ambiental, que s'uneix a la certificació ISO 9001 de Gestió de qualitat que van obtenir fa tres anys, forma part del compromís de Fundación Ibercaja amb la preservació del medi ambient, l'optimització en la gestió de recursos i residus, la reducció dels impactes ambientals derivats de la seva activitat, la difusió i formació dels valors ambientals (tant internament, entre la seva plantilla, com a la societat, a través dels seus nombrosos projectes educatius) i la millora contínua. A més, aquesta certificació potencia la innovació i la productivitat i ajuda a disminuir els riscos ambientals.

Per a la concessió d'aquesta certificació, l'equip auditor d'AENOR ha valorat, entre altres qüestions, la preparació tècnica destacada del personal de la fundació involucrada en el sistema de gestió, i també la cultura d'eficiència ambiental i sostenibilitat de l'entitat que s'evidencia en el gran nombre d'iniciatives ambientals, tant internes com externes, que promou i en què participa.

Més informació i declaracions a la nota de premsa adjunta.

A la fotografia, a l'esquerra, Rafael García Meiro, CEO d'AENOR, i José Luis Rodrigo, director general de Fundación Ibercaja.