Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Fundació Jiménez Díaz obté doble certificació en ciberseguretat
Notícia

Obté doble certificació en ciberseguretat

25/02/2020

AENOR ha hecho entrega a la Fundación Jiménez Díaz de los certificados de Seguridad de la Información, según la norma ISO 27001, y el del Esquema Nacional de Seguretat (ENS); aquest últim comprèn l'àmbit de l'administració electrònica.

D'aquesta manera l'hospital madrileny es converteix en el primer i únic a Espanya de la seva mida, nivell de complexitat i volum assistencial, que obté aquestes certificacions amb abast global en totes les seves activitats.

L'obtenció del certificat de Seguretat de la Informació garanteix la confidencialitat, integritat i disponibilitat dels sistemes d'informació, i millora la competitivitat i imatge de la Fundació Jiménez Díaz.

Per part seva, l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS) acredita que els sistemes d'informació que suporten les solucions i serveis tecnològics de la Fundació compten amb les mesures i controls de seguretat necessaris per als seus clients de l'Administració Pública, i aporten un valor diferencial respecte als seus competidors.

La viceconsellera d'Assistència Sanitària, Ana Dávila, va presidir l'acte d'entrega de les certificacions.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Alberto Pardo, director de Sistemes de la Informació de la FJD; Manuel Romero, director d'Intel·ligència i Vigilància de Mercat d'AENOR; Eva Sáez, directora de Qualitat de la FJD; Ana Dávila, viceconsellera d'Assistència Sanitària de la Comunitat de Madrid i Juan Antonio Álvaro de la Parra, gerent de la Fundació Jiménez Díaz.