Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>El Grupo Insur aconsegueix el certificat de compliment normatiu penal
Antonio Pérez Carreño, director d'AENOR a Andalusia, al costat de Ricardo Pumar, president del Grupo Insur.
Notícia

El Grupo Insur aconsegueix el certificat de compliment normatiu penal

28/09/2021

AENOR ha concedit al grup immobiliari Insur el certificat de Compliment normatiu penal, de conformitat amb la norma UNE 19601, per a totes les seves activitats i en tots els territoris en els quals opera. D'aquesta manera, es reconeix l'esforç d'Insur per donar prioritat i adoptar les millors pràctiques de compliment normatiu, govern corporatiu i ètica empresarial.

Aquesta nova certificació, que s'afegeix a les ja obtingudes el 2017 en Qualitat (ISO 9001), Medi ambient (ISO 14001) i Seguretat i salut en el treball (ISO 45001), forma part de l'estratègia de la companyia en matèria de sostenibilitat i responsabilitat social.

Amb aquesta nova certificació, el Grupo Insur vol transmetre davant els òrgans de govern, accionistes, inversors i altres grups d'interès, una garantia més gran de seguretat i confiança, i fomentar una cultura empresarial ètica, transparent i de compliment amb la llei, mitjançant la implantació de controls per prevenir, mitigar i tractar els riscos penals identificats per l'organització en la realització de les seves activitats.

Més informació i declaracions a la nota de premsa adjunta.

A la fotografia, a l'esquerra, Antonio Pérez Carreño, director d'AENOR a Andalusia, al costat de Ricardo Pumar, president del Grupo Insur. 

Nota de premsa​​​​