Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Ibermática certificada davant la COVID-19
Notícia

Ibermática certificada davant la COVID-19

15/10/2020

AENOR ha concedit el certificat de protocols davant la COVID-19 a Ibermática, que es converteix així en la primera empresa de serveis tecnològics del mercat espanyol a aconseguir per als seus centres de treball el certificat específic davant la COVID-19. Ibermática prioritza la protecció de clients, proveïdors i treballadors i avala els protocols establerts contra el coronavirus a les seves oficines.

El certificat d'AENOR és un aval extern sobre l'efectivitat de les mesures que aplica la companyia i, de forma paral·lela, acredita que aquestes iniciatives compleixen les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat en matèria de prevenció i higiene sobre la COVID-19.

Per a la seva concessió, AENOR ha desenvolupat una metodologia basada en les recomanacions d'organismes nacionals i internacionals, que suposa un abordatge complet de la gestió per part de les organitzacions dels riscos derivats d'aquesta malaltia, avaluant aspectes com la gestió de possibles riscos com ara la salut a la feina, la formació, la informació i les comunicacions, mesures de protecció, així com les bones pràctiques de neteja i higiene a les instal·lacions, per tal de garantir la seguretat de les persones i la continuïtat de l'activitat empresarial.

Amb aquesta certificació, AENOR empara les bones pràctiques en la gestió dels riscos derivats de la COVID-19 en instal·lacions i serveis. Aquelles que se sotmeten a l'auditoria d'AENOR tindran la seguretat d'estar aplicant protocols adequats i, a més, demostren davant clients, empleats i públic en general el seu compromís per evitar la propagació de la malaltia.

El director de Persones d'Ibermática, Alberto Meynial, i el director de vendes d'AENOR, Nicolas Henríquez, han ofert declaracions que es poden consultar a la nota de premsa adjunta. 


Nota de premsa​​​​