Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Lantania segueix confiant en la feina ben feta d'AENOR
Gonzalo Piédrola, director de la Regió Centre i EMEA d'AENOR, al costat de Federico Ávila, president de Lantania
Notícia

Lantania segueix confiant en la feina ben feta d'AENOR

30/09/2021

AENOR ha atorgat la renovació de diversos certificats a Lantania, el grup d'infraestructures, aigua i energia. En concret, l'entitat ha superat amb èxit les auditories internes i externes realitzades per actualitzar les normes ISO 9001 (Gestió de la Qualitat), ISO 14001 (Gestió ambiental) i ISO 45001 (Gestió de la seguretat i salut), i reafirmar l'objectiu de millora contínua de tots els seus processos i serveis. Així mateix, Lantania ha obtingut el certificat del Sistema de gestió de l'energia, segons la norma ISO 50001, el qual ajuda les organitzacions a implantar una política energètica i a gestionar adequadament els aspectes energètics derivats de la seva activitat per traduir-ho en un estalvi real i quantificable.

La determinació d'adoptar aquests estàndards de qualitat, medi ambient, eficiència energètica i prevenció de riscos laborals ajuda la companyia a millorar el seu acompliment global i li proporciona una base sòlida per a les iniciatives de desenvolupament sostenible. Aquestes quatre certificacions han estat validades també per a Lantania Aguas, Traviesas y Prefabricados de Aragón (Typsa) i Deisa, societats del grup Lantania.   

Més informació en la nota de premsa adjunta.

A la fotografia, a l'esquerra, Gonzalo Piédrola, director de la Regió Centre i EMEA d'AENOR, al costat de Federico Ávila, president de Lantania.

Nota de premsa​​​​