Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>MRW obté el certificat AENOR de protocols davant la COVID-19
MRW obté el certificat AENOR
Notícia

MRW obté el certificat AENOR de protocols davant la COVID-19

03/09/2020

AENOR ha concedit el certificat de protocols davant la COVID-19 a MRW, i es converteix així en el primer grup logístic a Espanya a aconseguir el certificat de conformitat amb aquest referencial.

El certificat d'AENOR és un aval extern sobre l'efectivitat de les mesures que aplica MRW i, de forma paral·lela, empara que aquestes iniciatives compleixen amb les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat en matèria de prevenció i higiene sobre la COVID-19. Aquest segell té validesa anual, encara que s'ha de sotmetre a revisions de seguiment cada tres mesos.

L'avaluació que ha fet AENOR valora aspectes com la gestió de riscos; la gestió de la salut a la feina; la formació, informació i les comunicacions desenvolupades; les mesures organitzatives (control d'aforament i distàncies) i de protecció (ús de material de protecció individual), així com les bones pràctiques de neteja i higiene, entre d'altres.

MRW compta amb un protocol amb les mesures a implantar davant la COVID-19, així com amb un pla de contingències i continuïtat del negoci. L'empresa va desenvolupar, amb l'arribada del coronavirus a Europa, una redacció de protocols i instruccions sobre la COVID-19. Entre les mesures dutes a terme en el dia a dia de l'empresa hi ha les bones pràctiques de neteja i desinfecció dels centres de treball i la formació dels treballadors en teletreball i en coronavirus, ja que MRW ha implantat el teletreball per al personal que fa tasques administratives

Declaracions d'Emma Lerín, directora de Recursos Humans del Grup MRW, i de Javier Mejía, director de Màrqueting Estratègic i de Producte d'AENOR, a la nota de premsa adjunta.