Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Nova seu AENOR a la República Dominicana
Notícia

El creixement d'AENOR a la República Dominicana és sinònim de més qualitat i competitivitat entre les organitzacions dominicanes

02/11/2023

Les oficines d'AENOR a la República Dominicana han experimentat un canvi d'ubicació i ara es troben establertes a l'edifici Torre Empresarial Novo Cento, situat al cor de Santo Domingo. Aquest nou espai d'oficines ha estat dissenyat per atendre les demandes empresarials locals, i es distingeix per la seva destacada incorporació de tecnologia d'avantguarda i un disseny funcional, totalment alineats amb els objectius de la nostra entitat.

Aquestes noves instal·lacions acolliran, a més, el centre de formació Campus AENOR al país, en què s'impartirà la gran oferta formativa d'aquest eix de transferència de coneixement d'AENOR.

AENOR ha acumulat una destacada trajectòria de 14 anys a la República Dominicana, durant la qual ha deixat un rastre significatiu en el mercat dominicà. Durant aquest període, ha emès un total de més de 200 certificacions en diversos camps, com ara qualitat, ciberseguretat i medi ambient, entre d'altres. A més, en l'àmbit de la formació, ha capacitat un grup de més de 1.000 professionals, per contribuir d'aquesta manera a preparar els experts que la societat requereix per satisfer les necessitats de les seves respectives organitzacions i abordar, així, els valors que demana la societat.

AENOR és un aliat de les organitzacions més importants dels sectors públic, privat i sense ànim de lucre en matèria de qualitat, medi ambient o seguretat, entre d'altres. Així mateix, la demanda actual a la qual està donant resposta gira al voltant de la digitalització i del comportament ètic, passant per exportació, sostenibilitat o innovació.

A l'acte d'inauguració, hi han estat presents, entre d'altres, Ariel Espejo, director d'AENOR a la República Dominicana; Diego Herranz, director d'AENOR a la regió Latam; Susana Lozano, directora de Campus AENOR i Projectes Internacionals, i David de Pastors, director d'Avaluació de Conformitat i Canal Regional d'AENOR.

AENOR República Dominicana: