Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Saeta Yield amplia l'abast de les seves certificacions a Espanya
Saeta Yield amplia l'abast de les seves certificacions a Espanya
Notícia

Saeta Yield amplia l'abast de les seves certificacions a Espanya

21/08/2019

L'empresa Saeta Yield, certificada el 2018 en les normes ISO 14001:2015 (Gestió Ambiental) i OHSAS 18001:2007 (Seguretat i Salut dels Treballadors), ha fet una ampliació de l'abast de les certificacions a tots els seus actius a Espanya (Plantes de generació d'energia elèctrica amb tecnologia termosolar i plantes de generació d'energia elèctrica amb tecnologia eòlica).

La primera certificació acredita que Saeta Yield compleix els requisits que estableix la norma ISO 14001, i que ha implantat un sistema de gestió ambiental que ajuda a prevenir els impactes ambientals, utilitzant els mitjans necessaris per evitar-los, reduir-los o controlar-los, sempre en equilibri amb la racionalitat socioeconòmica i apostant per la millora contínua.

Amb l'ampliació de la certificació AENOR de Gestió Ambiental, l'organització transmet un compromís de manera directa i creïble amb els seus grups d'interès, obté beneficis econòmics per l'optimització del consum d'energia, primeres matèries i aigua, millora els seus processos i redueix riscos legals.

La segona, la certificació AENOR de Seguretat i Salut en el Treball, segons l'estàndard OHSAS 18001, acredita la implantació d'un Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut en el Treball que ajuda a prevenir riscos laborals, contribueix a disminuir els sinistres laborals i augmenta la productivitat. També permet complir la legislació en matèria de prevenció, fomentant una cultura preventiva mitjançant la integració d'aquest aspecte en el sistema general de l'empresa.

A la imatge, d'esquerra a dreta, Gonzalo Piédrola, director d'AENOR per a la Regió Centre i Europa, i Álvaro Pérez de Lema, director general de Saeta Yield.