AENOR ha concedit a Serunion el certificat de menjador Sostenible , una solució desenvolupada per AENOR per lluitar contra el malbaratament alimentari en els sectors de l'hostaleria i de l'alimentació.
L'objectiu de la certificació és garantir una gestió correcta en termes de sostenibilitat i una millora contínua dels àmbits d'actuació següents:
Aquesta solució s'emmarca dins els compromisos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 (ODS): Producció i consum responsables, mitjançant el qual es pretén reduir les pèrdues i el malbaratament mundials dels aliments.
Es tracta d'una certificació que s'adreça a qualsevol mena de menjador que vulgui demostrar el seu compromís amb el desenvolupament sostenible. La lluita contra el malbaratament alimentari és un dels factors més importants de la sostenibilitat en els sectors de l'hostaleria i de l'alimentació, per això, implicar les empreses és fonamental en el camí cap a la reducció del malbaratament alimentari.
A la fotografia, d'esquerra a dreta, Mónica Barroso, directora de la Regió Centre d'AENOR; Juan Luis Celis, director de qualitat de Serunion; Tatiana Pérez de Acha, directora de fidelització i RSC de Serunion; i Enrique Megía, director de la seu d'AENOR a Madrid.