Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>SICE aconsegueix el certificat d'antisuborn
Entrega SICE
Notícia

SICE aconsegueix el certificat d'antisuborn

13/10/2020

AENOR ha concedit a SICE el certificat del Sistema de Gestió Antisuborn, segons la norma UNE-ISO 37001 per a les seves delegacions d'Austràlia i Nova Zelanda. La certificació enforteix el compromís de SICE en l'adopció d'una cultura de transparència i compliment per a totes les seves activitats i àrees d'actuació, i ajuda a millorar la confiança dels clients en els seus productes i serveis.

L'estàndard internacional UNE-ISO 37001 especifica els requisits i proporciona una guia per establir, implementar, mantenir, revisar i millorar un sistema de gestió antisuborn al si de les organitzacions. Així mateix, conté les bones pràctiques mundials en aquest àmbit, ja que serveix com a element de bon govern i diligència deguda en les organitzacions per prevenir suborns. Entre altres requisits, s'exigeix que s'estableixin procediments per a la prevenció d'activitats que donin lloc a delictes, tant internament com amb els socis de negoci i empreses controlades.

L'obtenció d'aquesta certificació suposa un pas endavant que reafirma el compromís de la companyia a fomentar una cultura de transparència, ètica i compliment en tota l'organització. SICE treballa per combatre qualsevol forma de corrupció en el seu sentit més ampli, mitjançant l'aplicació de criteris de tolerància zero davant qualsevol infracció del seu codi ètic, així com de les polítiques de l'organització i de la legislació vigent per part dels seus membres i de terceres parts.

A la fotografia Gonzalo Piédrola, director d'AENOR per a la Regió Centre i Europa, al costat d'Ana Sánchez Lacalle, responsable d'Auditoria Interna i Compliment Normatiu de SICE.