Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Solitium obté la certificació de l'Esquema Nacional de Seguretat
Enrique Bello, director d'AENOR a Aragó; Ana Belén Sango i Carlos Prat
Notícia

Solitium obté la certificació de l'Esquema Nacional de Seguretat

05/04/2021

AENOR ha lliurat a Solitium el certificat de l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS) per les exigents mesures de seguretat en els seus processos tan interns com amb clients. Així es garanteix la protecció adequada dels serveis, sistemes, de les dades i comunicacions, que certifiquen els seus Sistemes d'Informació i Serveis per a Categoria Mitjana.

AENOR, després de fer l'auditoria, ha destacat l'augment de la seguretat en els llocs tècnics i les eines utilitzades pels professionals de SOLITIUM, així com en l'ús d'un nou sistema de gestió d'incidències de seguretat i ciberseguretat. L'Esquema Nacional de Seguretat (Reial decret 3/2010) és essencialment un conjunt de principis bàsics i requisits mínims que garanteixen una protecció adequada dels serveis, sistemes, de les dades i comunicacions, el grau de rigor i de compliment dels quals varia en funció de la criticitat dels actius i sistemes d'informació analitzats.

Juntament amb el compliment dels requisits que garanteixen la protecció adequada dels serveis, sistemes, de les dades i comunicacions, AENOR ha tingut en compte l'augment de la seguretat en els llocs tècnics i les eines utilitzades pels professionals de SOLITIUM; el nou sistema de gestió d'incidències de seguretat i ciberseguretat per mitjà de ticketing que utilitza l'empresa aragonesa; el reforçament de la seguretat dels sistemes de conformitat amb les directrius de l'ENS; i l'anàlisi de la seguretat dels sistemes dels clients, per certificar SOLITIUM en l'Esquema Nacional de Seguretat.

Més informació en la nota de premsa adjunta.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Enrique Bello, director d'AENOR a Aragó; Ana Belén Sango i Carlos Prat, responsable de Negoci de SOLITIUM.