Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>3a edició de l'esdeveniment de la il·luminació
3a edició de l'esdeveniment de la il·luminació
Notícia

3a edició de l'esdeveniment de la il·luminació

21/06/2019

El pròxim 27 de juny tindrà lloc la tercera edició d'esdeveniment de la il·luminació, TRANSFORMING LIGHTING 2019, organitzat per ANFALUM (Associació Espanyola de Fabricants d'Il·luminació).

L'estadi Wanda Metropolitano acollirà aquest esdeveniment en què està previst que assisteixin més de 300 professionals i directius de diversos sectors: des de companyies energètiques, banca o constructores, passant per fabricants o líders en la indústria tecnològica i de l'Administració. Un punt de trobada en què es pretén mirar al futur compartint les seves diferents visions, els seus reptes i oportunitats, amb l'objectiu de fer de la il·luminació un sector més competitiu i innovador.

En les anteriors edicions ANFALUM mostrava la futura estratègia del sector de la il·luminació, tant a Espanya com a Europa a través de LIGHTING EUROPE, lligada a la digitalització, la connectivitat i l'evolució del producte al servei. Actualment es veu la necessitat de posar en pràctica les línies mestres que s'obren i compartir amb els agents de l'entorn diferents accions, cercant la complementarietat que donarà un valor afegit als membres d'ANFALUM.

AENOR vol donar suport a aquest esdeveniment a través d'una taula rodona en què Manuel Romero, director d'Intel·ligència i Vigilància de Mercat d'AENOR, abordarà l'economia circular com a fonament de la sostenibilitat dels sistemes productius i respecte pel medi ambient.

ANFALUM és una associació constituïda el 1981, que compta amb 87 fabricants de lluminàries, fonts de llum, components, regulació i control, bàculs i columnes d'enllumenat, representatius de tota la indústria espanyola.