Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Thor obté el certificat BIM
Notícia

Thor obté el certificat BIM

05/12/2022

AENOR ha lliurat el certificat de sistema de gestió BIM, segons la norma UNE-EN ISO 19650, Thor Private Equity Spain, desenvolupador integral d'espais sociosanitaris i hospitalaris. Aquest èxit s'emmarca en l'aposta de THOR per impulsar la transformació digital i convertir-se així en el primer desenvolupador integral especialitzat en el sector Healthcare a comptar amb aquest reconeixement. A aquest segell s'afegeixen les certificacions anteriorment obtingudes: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i ISO 50001.

BIM (Building Information Modeling) és una metodologia de treball per a la creació, el desenvolupament i la gestió de projectes que, de forma col·laborativa, centralitza la informació generada per tots els agents que participen en el cicle de vida de l'actiu, i es converteix en una eina clau en la gestió de tots els projectes que fa Thor a Espanya i fora del país. A més, la consecució d'aquesta certificació suposa un pas més per posicionar-se en el lideratge del mercat sanitari, com va passar l'any 2018 quan Thor va certificar el primer centre sociosanitari amb acreditació mediambiental BREEAM. Des d'aquesta fita, totes les construccions de Thor es dissenyen i es construeixen amb BREEAM en la seva categoria d'Excel·lent.

Amb aquest segell, AENOR avala que Thor ha implementat les polítiques, els procediments, els processos i les eines tecnològiques necessàries que garanteixen que ha dut a terme la transformació digital que li permet treballar en projectes de construcció emprant aquesta metodologia.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Lucía Saz Ávila, Project Manager i BIM Manager; Enrique Megía, director de la seu d'AENOR a Madrid; Gloria Sanz Lázaro, Chief Operating Officer a Thor i BIM director; i Gabriel Ávila Giannini, Development and Operations Manager i BIM Coordinator.