Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Transinsa, primera empresa a obtenir el certificat de Seguretat i salut davant la COVID-19 a la feina
José Antonio Ordás, Begoña de Póo i Martín Pita, director d'AENOR a la Regió Atlàntica.
Notícia

Transinsa, primera empresa a obtenir el certificat de Seguretat i salut davant la COVID-19 a la feina

30/03/2021

AENOR ha concedit el certificat de Seguretat i salut davant la COVID-19 a la feina a TRANSINSA, Ambulancias de Asturias, i es converteix així en la primera empresa del món a obtenir aquesta certificació.

Basat en l'UNE-ISO/PAS 45005, el certificat és un estàndard internacional que va veure la llum a finals de desembre com a resposta de l'ISO a la necessitat en l'àmbit internacional d'una resposta davant la pandèmia i que enllaça amb l' ISO/PAS 45001 de Salut i seguretat a la feina. Aquest nou estàndard ha estat desenvolupat per l'ISO posant el focus en l'àmbit laboral, ja que aquest esquema aporta directrius generals per a tota mena de centres de treball. És un valuós suport per a la millora contínua en l'aplicació de mesures contra la pandèmia, que obre el focus també a àrees com la salut i el benestar emocional o la inclusivitat.

Aquesta certificació forma part de la cartera de solucions de la   Plataforma de Confiança d'AENOR "Vèncer la COVID-19", al costat d'altres productes com la certificació de Protocols davant la COVID-19, certificats de màscares higièniques, certificats que identifiquen les empreses de neteja i desinfecció amb processos d'higienització controlada, certificacions de sectors específics com el sector turístic, formació en línia en directe o anàlisis de laboratori de COVID-19 en superfícies, entre d'altres. AENOR presta totes aquestes solucions a través d'una xarxa global de professionals especialitzats en cadascuna de les matèries.

Més informació en la nota de premsa adjunta.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, José Antonio Ordás, director de Flota, Qualitat i Medi Ambient de TRANSINSA; Begoña de Póo, directora general Mèdica i d'Innovació de TRANSINSA; i Martín Pita, director d'AENOR a la Regió Atlàntica.

Nota de premsa​​​​