Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Uber obté el certificat AENOR de protocols davant la COVID
Uber obté el certificat AENOR
Notícia

Uber obté el certificat AENOR de protocols davant la COVID

11/09/2020

AENOR ha concedit el certificat de protocols davant la COVID-19 a Uber per als seus serveis de cotxe amb conductor, i certifica així les mesures de seguretat implementades des de l'inici de la pandèmia.

El certificat d'AENOR és un aval extern sobre l'efectivitat de les mesures que aplica la companyia i, de forma paral·lela, empara que aquestes iniciatives compleixen amb les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat en matèria de prevenció i higiene sobre la COVID-19.

L'avaluació que ha fet AENOR valora aspectes com la gestió de riscos; la gestió de la salut a la feina; la formació, informació i les comunicacions desenvolupades; les mesures organitzatives (control d'aforament i distàncies) i de protecció (ús de material de protecció individual), així com les bones pràctiques de neteja i higiene, entre d'altres.

Des de l'inici de la pandèmia, Uber ha centrat tots els seus esforços a reforçar la seguretat dels seus usuaris i socis conductors. Per fer-ho, ha fet una inversió global de 50 milions de dòlars en material de neteja i ha repartit centenars de milers de màscares, esprais desinfectants i gels per a mans entre conductors i repartidors de tot Europa.

Més informació a la nota de premsa adjunta, amb declaracions del director d'Uber a Espanya, Juan Galiardo, i del CEO d'AENOR, Rafael García Meiro.