Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>UNE renova la seva marca per acostar la normalització a la societat
Notícia

UNE renova la seva marca per acostar la normalització a la societat

24/11/2022

La Associació Espanyola de Normalització - UNE, ha presentat la seva nova proposta de valor "UNE. Progrés Compartit", que pretén unir esforços col·lectius per ajudar la societat a superar els grans reptes a través de les normes, davant un entorn en plena transformació econòmica, social i ambiental. Aquesta evolució de la marca UNE s'ha materialitzat en una nova identitat inspirada en l'espai de diàleg i la col·laboració que facilita la normalització i en el seu paper global.

AENOR, com a societat d'UNE, dona suport a l'Associació, que es defineix com "una organització global de benefici per a la comunitat que té com a missió crear normes que contribueixin a la construcció d'un món més segur, sostenible i competitiu". Per fer-ho, facilita espais de col·laboració neutrals i inspiradors on compartir coneixement per desenvolupar, a través del diàleg i el consens, normes que serveixin als interessos de tota la societat i que mobilitzin els qui aposten decididament per l'excel·lència empresarial i la consciència social. Per això, s'ha creat una identitat visual més actual, rellevant i global, que reflecteix el nou propòsit i els valors. La nova gamma cromàtica i tipogràfica, així com l'univers visual dissenyat, respiren diversitat i adaptació a un entorn canviant, flexible i tecnològic.

Un dels elements diferenciadors del nou logotip és el símbol gràfic del diàleg que compon la U. Com a eix vertebrador de l'expressió gràfica, aquest "globus" converteix la marca UNE en sinònim de consens i d'un diàleg vinculant i dinàmic.

En paraules del director general d'UNE Javier García, "fa més de 80 anys es va crear la primera norma UNE, des de llavors estem treballant en estreta col·laboració amb les administracions públiques, les empreses, el món acadèmic i d'investigació i la ciutadania per generar coneixement compartit que impulsi un progrés social i econòmic sostenible. En aquesta nova etapa, cerquem acostar-nos més a la societat, pensant en el llarg termini, fent visibles els beneficis que aporta la normalització no només en el teixit empresarial i industrial espanyol i als nostres membres, sinó també als ciutadans en el seu dia a dia".

UNE. Progrés Compartit