Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Vivesoy demostra el seu compromís amb la indústria agroalimentària espanyola
Notícia

Vivesoy demostra el seu compromís amb la indústria agroalimentària espanyola

29/09/2021

AENOR ha atorgat Vivesoy el segell "Origen garantit", que reconeix la procedència espanyola de les seves matèries primeres. Vivesoy, única marca del mercat de begudes vegetals amb tot el cultiu 100% local, afegeix ara aquesta acreditació a totes les seves varietats, i demostra el compromís amb la indústria agroalimentària espanyola i amb la producció sostenible i de proximitat.

Per a l'obtenció i el manteniment d'aquest segell, Pascual ha hagut de complir amb l'exigent estàndard desenvolupat per AENOR, amb auditories anuals de totes les seves plantes.

A més, Pascual acompanya aquest rellançament de Vivesoy amb una nova imatge de marca que ret homenatge als camps i agricultors, que són l'origen de tot. Aquesta nova imatge inclou el segell AENOR i valora el seu caràcter 100% local, per traslladar al consumidor la seva aposta pel desenvolupament de l'agricultura espanyola i la importància del consum de productes de proximitat com a millor actiu de la sostenibilitat i qualitat.

Més informació i declaracions a la nota de premsa adjunta.

(Javier Peña, director del Negoci Lacti i Begudes Vegetals de Pascual; Daniel Sánchez-Patón, director de Qualitat i Medi Ambient de Pascual; i Javier Mejía, director de Màrqueting Sectorial i de Producte d'AENOR).

Nota de premsa​​​​